Wilmaan kirjautuminen vantaa as Katso myös ohjevideo Wilma-tunnuksen luomisesta avainkoodilla. Siirry sitten Takaisin etusivulle -linkin kautta Wilman etusivulle ja kirjaudu Wilmaan. Henkilökunnan ja huoltajan Wilma-tunnuksen luominen avainkoodilla Wilma ja Primus päivitetän tänään klo Ohjelmat ei ole päivityksen. Kirjaudu sisään. Unohditko salasanasi? Visma. Sinulla on tallentamattomia muutoksia. Jos kirjaudut ulos, menetät tekemäsi muutokset. Tallentamattomia. Kirjaudu sisään. Unohditko Wilma on MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat työjärjestystään ja.

Wilma-tunnuksen teko avainkoodin avulla (huoltajat)

Wilmaan kirjautuminen vantaa as Ohjelmapäivityspalvelu Asennustiedostot ja ohjelmapäivitykset.

Jos huoltajalla on ennestään vanhantyyppinen tunnus eli tili on jaettu esim. Wilma-tunnuksen teko avainkoodin avulla huoltajat. Huomaa, että osa ylävalikon linkeistä saattaa olla "piilossa" valikkopainikkeen takana. Tällainen tiedote näkyy myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta saa tunnusta tehtyä eivätkä siksi pääse kirjautumaan Wilmaan.

Wilma-tunnuksen teko avainkoodin avulla huoltajat. Oma nimi Anna oma nimesi, älä lapsen nimeä!

Henkilökunnan ja huoltajan Wilma-tunnuksen luominen avainkoodilla Wilma ja Primus päivitetän tänään klo Ohjelmat ei ole päivityksen. Kielivalinta suoritetaan Wilmassa kolmannen luokan tammikuussa Tarkemmat ohjeet lähetetään wilma-viestinä lähempänä valinnan alkua.

Kirjaudu sisään. Unohditko salasanasi? Visma. Sinulla on tallentamattomia muutoksia. Jos kirjaudut ulos, menetät tekemäsi muutokset. Tallentamattomia.

Visma | Wilman pikaohje huoltajille

Katso myös ohjevideo Wilma-tunnuksen luomisesta avainkoodilla. Siirry sitten Takaisin etusivulle -linkin kautta Wilman etusivulle ja kirjaudu Wilmaan. Kirjautumisen jälkeen avautuu oma etusivu, jonka yläosan valikosta pääsee eri toimintoihin. Lisäksi etusivulla näkyy mm. lukemattomat viestit, ajankohtaiset. Kirjaudu sisään. Unohditko Wilma on MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat työjärjestystään ja.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail